Detalji

4
3
237
m2

Lokacija i cijena

Zagreb 

MEDVEŠČAK

Kuća
Prodaja

1300000

Opis nekretnine

Zagreb, Medveščak, luksuzno novouređena kuća u nizu s dva stana NKP 237,28 m2

Prodaja luksuzno uređena kuće u nizu s dva stana i vrtom na vrhunskoj lokaciji u samom centru grada u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za kvalitetan život.

Sastoji se od dva odvojena etažirana stana sa zasebnim ulazima. Oba stana su potpuno novo renovirana.

Četverosobni stan zatvorene površine 190,47 m2 koji se prostire na četiri etaže koje su povezane unutarnjim stubištem.

Podrum: otvoreni prostor koji je moguće prilagoditi za razne namjene (fitness, vinski podrum, ured…), kupaonica, spremište i vešeraj.

Prizemlje: ulazni hodnik i radna soba.

Prvi kat: prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tlocrta s izlazom na terasu 19,75 m2 i vrt 47,00 m2 koji se nalaze s mirne dvorišne strane.

Drugi kat: hodnik, master soba s kupaonicom i izlazom na terasu 3,75 m2, prostrane dječje sobe s kupaonicom i izlazom na terasu 11,42 m2 (mogućnost pregrađivanja u dvije spavaće sobe).

Ukupno obračunski NKP 237,28 m2.

Jednosoban stan u prizemlju zatvorene površine 33,38 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice i prostora u sklopu kojeg se nalazi dnevni boravak, kuhinja i moguće je organizirati dio koji bi za koristio kao spavaći. Manji stan je idealan za korištenje ovisno o potrebama: poslovni prostor, stan za goste, dnevni ili dugoročni najam.Prilikom uređenja i renoviranja korišteni samo najkvalitetniji materijali i oprema visoke klase. Betonska konstrukcija, aluminijska stolarije s troslojnim staklom. Dizajnerski opremljene kupaonice s top brendovima svih sanitarnih elemenata (GROHE), seljački pod A klase, klimatizirane sve prostorije.

Etažno plinsko grijanje s ugrađenim visokokvalitetnim radijatorima sa smart home sustavom, kamin, klima uređaji Daikin, sustav za pročišćavanje i omekšavanje vode. Smart sustav za rolete i svijetla s kontrolom preko aplikacije ili Amazon Alexa sustava! Kuhinja je rađena po mjeri kao i svi ugradbeni ormari u sobama, sve u istim neutralnim bojama.

Sve dodatne informacije na upit.

Pogodnosti:

Terasa
Bazen

Slične nekretnine