Detalji

5
2
210
m2
2

Lokacija i cijena

Zagreb 

JARUN

Kuća
Prodaja

750000

Opis nekretnine

Ova prekrasna 5-sobna  kuća na Jarunu je izgrađena 1994 godine ali je temeljito i kompletno adaptirana 2010 godine .

Nalazi se u jednoj od najtraženijih gradskih četvrti u blizini svih bitnih sadržaja kao i tržnice Jarun i sadrži sve što je potrebno za kvalitetan obiteljski život u potpunoj udobnosti koju pruža život u kući.

Kuća je u nizu ali je otvorena sa tri stane , prostrana okućnica od 280 m2 koja se sastoji od prekrasne terase i vrta izdvaja ovu kuću od sličnih kuća u okolici.

Proteže se na 2 stambene etaže:

PRIZEMLJE- ulazni dio, spremište i vešeraj , toalet za goste, kuhinja blagavaonica i dnevni boravak otvorenog tlocrta sa izlazom na terasu. U prizemlju se nalaze i 2 garaže uz mogućnost parkinga za još 3 automobila.

KAT- Na katu se nalaze 4 spavaće sobe (jedna sa walk in ormarom), 2 kupaonice sa toaletom i terasa.

Luksuzno uređena i opremljena najkvalitetnijom opremom i materjalima. Aluminijska stolarija sa troslojnim staklima, parket, protuprovalna vrata, dizajnerska rasvjeta, klima u svim prostorijama, kamin na drva u dnevnom boravku, inernet, mir i zelenilo.

Grijanje je na gradsku toplanu sa vlastitom podstanicom što pruža znajčnu uštedi u potrošnji ali ima i postavljenu pripremu za plinski bojler kao dodatna alternativa za grijanje.

Kuća je Izvana je izolirana fasadnim sustavom toplinske izolacije Capatech,

Moguća kupnja putem kredita banke, vlasništvo bez tereta.

Sve ostale informacije na upit.

Preporuka agencije!

Pogodnosti:

Terasa
Bazen

Slične nekretnine