pravila privatnosti

Molimo pažljivo i u potpunosti pročitajte izjavu o privatnosti.

Službenom web stranicom https://www.immokunstcompany.hr/ upravlja Duštvo Immo Kunst Company d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu na adresi: Gajeva ulica 6, koji je upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS:080931413, OIB: 58066804416.

Pregledom naše web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načina korištenja. Vaši osobni podaci poput imena i prezimena, adrese, telefonskog broja ili adrese e-pošte ne prikupljaju se kada posjetite našu službenu web stranicu, osim u trenutku kada ispunjavate našu kontakt formu.

Tvrtka Immo Kunst Company d.o.o. prikuplja podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje usluga koje nudimo, te se obvezujemo čuvati osobne podatke sadašnjih i budućih korisnika sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Svi korisnički podaci pažljivo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci prijeko potrebni u obavljanju njihovih dužnosti. Svi djelatnici Immo Kunst Company d.o.o. odgovorni su za poštivanje zaštite načela povjerljivosti.

Tvrtka Immo Kunst Company d.o.o. prije primitka podataka obavještava korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućnost izbora korištenja njihovih podataka, uključujući i mogućnost brisanja imena iz naših baza podataka (pravo na zaborav).

Ni pod kojim okolnostima nećemo prenositi, prodavati ili prenositi vaše osobne podatke trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako to od nas zahtijeva zakon, na način i pod uvjetima navedenim u tim posebnim zakonima.

Za sva pitanja u vezi obrade osobnih podataka, eventualne pritužbe, zahtjeve za brisanjem, ažuriranjem i ispravkom osobnih podataka obratite se na broj: tel:+38514004222 ili na e-mail adresu: info@immokunstcompany.hr

Naša agencija je smještena

...u Zagrebu.

Porsche model GT3 letters on seat vabricRed Porsche moving fast
Sunset at the beachVolcano view from top of hillNew break light for Porsche. Full single line from left to right below the rear window